Om ca. en uge skulle vi gerne have nye hvalpe i huset. Ulrikke er blevet pænt tyk og Quinnie ligeså……. De hviler meget men er stadig friske til en gåtur i nabolaget eller en lille “kamp” om det bedste kødben smiley

Ulrikke er blevet parret med Ivanhoe og vi venter zobel/hvide hvalpe efter de to. Det er Ulrikkes sidste kuld hvalpe og vi har besluttet, at kommer der en fin tæve, så bliver hun boende her. Herunder ses Ulrikke og Ivanhoe (som hvalp):


Quinnie skal have hvalpe med Linus i farverne blue merle og/eller tricolour. De har fået hvalpe sammen en gang før, 4 ganske vidunderlige fine hvalpe blev det til i juli 2013. Herunder lidt billeder af hvalpene fra dengang…..2 af hvalpene er allerede så småt igang med agility:Vi kan kontaktes for yderligere oplysninger på tlf. 41425679

OBS at alle hvalpe herfra, foruden at være blevet chippet og have en DKK stambog, også har en øjenattest og en sundhedsattest med sig fra dyrlægen og de er blevet vaccineret.