Så oprandt dagen hvor den fjerde af sekslingerne rejste hjemmefra. Olympia Nano og Oliver rejste straks de var 8 uger gamle, Owen for en uge siden og Oskar idag 10 uger gammel.

Det har egentlig været ganske rart at sende dem afsted sådan lidt efter lidt, så kan man lidt bedre følge med smiley

De sidste par uger har vi været ude at køre bil, til hvalpetræning og på bytur og skovtur. Oskar nåede endda også at lære at gå i snor.
Vi har valgt at beholde Oline og Olivia her i første omgang, i håbet om at de måske kan indgå som nye avlstæver engang ud i fremtiden………… De to var iøvrigt med i Hvalsø også på socialiseringstur med hvalpeholdet.

Har besluttet at gå til hvalpetræning i Hvalsø, det har været lidt af et puslespil at finde et sted fordi Kurt jo skal bruge bilen også et par aftener om ugen, og vi også går til træning med et par voksne hunde i Albertslund. MEN det er lykkedes og vi når det hele, hurra for det. FOR hvalpetræning m.m. skal vi altså afsted til, hundene elsker det og det giver så dejligt velfungerende hunde!

Altså endnu et kuld sheltiehvalpe sendt godt i vej. God vind til alle, vi har hørt fra nogen af jer og vi glæder os til at følge jer smiley