Igår blev Svante og Freja udstillet. Dommer var Brian Hull fra England, en absolut sød, venlig og meget rar dommer.

Svante (Lyckoskallets Eksakt Rätt) blev udstillet i juniorklassen og han fik EXC med følgende kritik:

Well founded foreface, clean head, would like a darker eye, ears a little high set. Good reach of neck, good shoulderangulation, good topline, good rearangulation, good lenght of tail. Needs a bit more coat to complete the picture. Moved well.

Freja blev udstillet i mellemklassen og fik Exc, 2. vinder mlkl. og CK med denne kritik:

Black and white, shorter in head but in proportion with the body, nice eyesetting, flat skull, good earcarriage, well angulated shoulder, good bone and well bodied, good bend of stiffle, tail just long enough. Moved well.

Vi havde en meget fin dag i godt og hyggeligt selskab. Linus/Karmabarnet Amadeus, blev også udstillet og fik sig en EXC med en vældig fin kritik, en god debut for ham også.

Kun en lille smule malurt i bægeret…….en enkelt konkurrent forsøgte at blokere dommerens udsyn til min hund i ringen, jeg så det og flyttede min hund, men måtte flytte mig 3 gange fordi vedkommende blev ved at bakke sin hund ind foran mig. Dårlig opførsel og usportslig optræden, men det må jo være en ringe hund vedkommende har siden den skal føres frem på den måde og ikke får chancen for vinde i en ærlig konkurrence smiley

For pokker hvor er jeg stolt af mine debutanter, det var pivvarmt og Freja måtte virkelig lokkes i ringen igen fra det skyggefulde sted hun havde fundet til at hvile sig i. Næste udstilling bliver Hillerød om 2 uger……..