6 hvalpe med på strandtur;

en kort køretur i bil og så blive lukket ned på stranden er da bare himmerige for sådan en sæk lopper. Ja mod mangler de altså ikke, de var overalt enten parvis for fuld fart igennem klitterne eller enkeltvis på opdagelse imellem planterne. Var lige ved at blive en lille smule stresset af at holde styr på dem, for de var faktisk for det meste ret ligeglade med hvor Kurt og jeg var. Vi prøvede alle lokkelydene, der normalt betyder mad i farvande, men er en lille hvalpenæse på opdagelse, så kan vi kalde lige så meget vi vil. Nåh men det gik helt godt, vi fik taget lidt billeder og ca. halvdelen af hvalpene fik dyppet deres små poter i det store vand………..Vi er rigtig godt tilfredse med deres evner til at være ret ligeglade og uimponerede, når de kommer i nye miljøer. Nysgerrigheden vinder hver eneste gang vi giver dem nye udfordringer, og det tyder jo bare så godt for hver enkelt lille uldtots fremtidige udvikling smiley
På vejen fik vi lige et glimt af vores nabo, kærhøgen……..