Der er liv og glade dage, fuld fart på de små. De er oppe, nede, under et eller andet eller i gang med at grave huller i haven. De er livlige og modige og frække og enormt søde………….. De får lov at gå på opdagelse i haven og det er ofte jeg må ud at lede efter dem, fordi de så er gået på vandretur enten alene eller i flok. De bevæger sig stort set over hele grunden på 10000m2, dte kan man vel kalde en stor “hvalpegård”. Selvfølgelig holder vi øje med dem, men vi er store tilhængere af, at hvalpe skal have lov at opleve noget og selv gøre sig nogle erfaringer.

De har hver især udviklet gode personligheder, der giver os et fingerpeg om hvilke familier der passer bedst til dem, eller hvor “matchet” mellem hvalp og køber bliver mest optimalt. Og vi er så glade for at have gode købere til dem alle, dog venter Owen stadig på der kommer lige den rette familie til ham.

Imorgen skal vi til dyrlæge og have dem alle tjekket efter sædvanlig procedure; øjenundersøgelse, sundhedstjek, vaccination og chipning. Det plejer at være en god oplevelse, selvom vi skal køre langt.

Den sidste uge inden 2 af hvalpene rejser skal bruges på lidt strandture og hvad vi ellers kan finde på heromkring i vores nærmiljø. Oskar skal blive her 2 uger ekstra fordi hans familie på Bornholm har en ferietur på programmet.

Her lidt friske billeder: