Så smuttede der lige en uge til i hvalpenes liv og de er nu 5 uger gamle. Fulde af krudt, nysgerrige og med på det meste vi tilbyder dem.

De spiser hvad de får serveret; opblødt hvalpetørfoder, råt kæbekød, svinekød og komaver. De har en pæn appetit og er store og trivelige.

Haven og terrassen kender de nu som deres egen bukselomme og de kan finde tilbage hvis de kommer væk fra de andre………… til en start hylede de bare og bad om at blive fundet, men nu kan de stort set selv!

Vi har haft flere besøgende og det går også fint, de søger selv kontakt meget hurtigt. Idag lå der pludselig en tlf og et nøglebundt på terrassen og det måtte straks undersøges smiley De er begyndt at “angribe” tæer og fødder, og jeg har fundet sutskoene frem igen. Hader at blive bidt af de små skarpe hvalpetænder, men heldigvis er det jo kun et stadie der skal overståes….

Renlighedstræning er vi godt igang med, og de reagerer lynhurtigt når vi kalder dem udenfor i flok, seks små hvalpe susende ud af stuen og ud på græsset er bare et herligt syn!

De er nu blevet registreret hos DKK og de har derfor nu også fået navn; han nr. 1 Oliver, nr. 2 Owen og nr. 3 Oskar. Tæve nr. 1 Olympia Nano, nr. 2 Olivia og nr. 3 Oline.

Vanja er stadig tålmodigheden selv og hun giver dem stadig mælk flere gange om dagen. Og hopper i sofaen når hun vil have fred for de små terrorister.

Vi har en enkelt blue merle han til salg. Er du interesseret så ring gerne til 41425679 for yderligere informationer.

Lidt billeder fra idag: