Igår afholdt vi for tredie år i træk åbent Elverlamshus og det blev en rigtig hyggelig dag. Vi havde sammensat et lille program med trickkonkurrencer og rallydighed.

Efter det overdådige kaffebord startede vi med trickkonkurrencen for børnene. Nanna var min upartiske ubestikkelige meddommer. Tre ekvipager stillede op i den skarpe konkurrence og vinder blev Alberte og Balto som viste lidt af hvert; pote, rul, kontakt, zigzag, mellem ben, bliv og 2 ben op.

Fælles 2.vindere blev Magnus og Annika med Pingo som viste;,bliv, dæk plads, rulle, high5, og til slut kys. Og Christian med Woody som viste; elefant, pote og high5 dobbelt.

I er bare nogle fantastisk dygtige børn og vi glæder os til at se jer allesammen igen til næste år.

Derefter var det de voksnes tur til at vise hvad de havde fundet på af tricks. Der var tilmeldt 4 ekvipager;

Birgitte og Divus, med tricket “gamle hunde kan lære nye tricks”. Divus er 10 år gammel og kan springe over et liggende barn. Det nye bestod i at der blev lagt 3 børn ved siden af hinanden som han skulle springe over. Flot og god underholdning smiley at inddrage børnene.
Nina og Chamba viste tricket “opsparing”. Chamba samler en mønt op med munden og putter den i en sparegris, altså ned i revnen. Han vender mønten til den passer og kan falde ned i grisen. Imponerende flot udført trick. Han skulle lige bruge lidt tid på at kunne koncentrere sig, men så udførte han tricket helt perfekt.

Cathrine og Jessie lavede et mix ; zigzag ben og arme, rundt om ben baglæns, plads, ryk, spin, op på arm. Super flot og smukt udført.
Kæmpe ros til Cathrine, for et år siden var Jessie en lillle “snurretop”, igår super kontakt og en dygtig lille sheltiepige. Og dagens vinder smiley
Anita og Django viste “bamse m.v.”; bamse, rul, plads, dæk, stillingsskift. Fint udførte øvelser, Django ville dog kun rulle halvvejs fordi det var på terrassen. Senere lavede han en hel rul på den bløde græsplæne (luksusdyret)……..

Det var umuligt at placere de øvrige tre deltagere, så Anita og Django, Nina og Chamba og Birgitte og Divus blev fælles 2. vindere.

Tillykke til jer og tak fordi I ville lege med.

Herefter overgav vi styringen til Anita og Amanda, som lavede en præsentation af Rallylydighed. Og så var der endnu en konkurrence, denne gang for begyndere og øvede. Rigtig mange tilmeldte sig og det var jo bare rigtig godt, tror 11 i hver klasse. Hvordan placeringerne blev må komme på senere, jeg mistede overblikket der……….men flot at se på var det og I var gode allesammen.

Vi fik delt præmier ud og kl 1745 var maden klar. Lars var ankommet med grisen og den var bare stor og lækker. Salaterne og brødet kom på buffeten og roen sænkede sig over forsamlingen . Omkring 65 spisende gæster og 50 hunde kan være meget stille, men det varede ikke længe før snakken igen gik livligt på kryds og tværs.

Ved 1930 tiden var de fleste kørt hjemad, en lille kerne blev tilbage og fik en ekstra kop kaffe og ved 23 tiden lå vi i køjen efter en fantastisk dejlig dag.
Tak til hver og en af jer der var med til at gøre det hele sjovt og festligt. Tak for gaver og for alle bidragene til vores fælles kagebord og buffet og tak til de der gav en hånd med i løbet af dagen……..

Vi håber at se jer igen til næste år, til lidt sjov og leg med hundene og hyggeligt samvær med alle sheltie”tosserne” smiley

Har med stor tak modtaget disse billeder af fotograf Martin Jørgensen (“far” til Divus):