Idag sagde vi farvel til Krumme, 8 år gammel. Han fik desværre en akut tilstand hvor hans egen krop tilintetgjorde hans blodplader, så han blødte mange steder fra. Dyrlægen kæmpede en brav kamp for at redde ham, men idag stod det klart at han ikke responderede på behandlingen og hans tilstand var blevet forværret. Han skulle have blodtransfusioner og der valgte vi at sige stop med at behandle ham mere. Krumme skulle så have været indlagt langt væk fra os og uden nogen som helst garanti for at han ville få det bedre, så den svære beslutning blev taget og han sov stille ind i mine arme idag kl 10.

Vi græder og det er bare en rigtig dum dag idag…….. Men vi vil også mindes alle de gode stunder og glæde os over at vi har haft denne dejlige hanhund hos os.

Krumme blev født d. 29. maj 2009 og han er efter vores import tæve Dub Blue Bonnie Ze Shetlandu og Tunmark’s I Am The Boss. Boss opholdt sig den gang hos Tove Poulsgaard og vi var så heldige at få muligheden for at lave denne parring og det gav os altså bl.a. Krumme. Krumme blev udstillet nogle få gange og hver gang klarede han sig rigtig pænt. Men det blev aldrig hans disciplin med udstillinger, han gad ikke stå der og se smuk ud, når der var så meget andet man kunne give sig til….

Krumme nåede at blive far til 13 hvalpe, heriblandt Anitas Osseau og Christines Lassie og vores egne Ulrikke og Vanja, for lige at nævne dem vi har tættest kontakt til.

Af børnebørn fik han 40, alle født her i huset. 2 af disse har givet ham ialt 9 oldebørn, nemlig Quinnie som fødte 4 hvalpe her hos os og Qamar (Dizzy) som fødte 5 hvalpe i Sverige, hvoraf den ene nu bor her hos os (Svante).

Der er nogle halvsøskende, fætre og kusiner også, som har haft indflydelse på vores opdræt, men det bliver nok for langt at komme ind på det hele. Vil nøjes med at nævne Krummes halvbror ved navn Tunmark’s Mc Coy, far til vores egen Sofie og til Hannes Zuri.

Krumme har aldrig haft en sygedag i sit liv, han var frisk og glad lige indtil i fredags.

Ringen er sluttet alt for tidligt, vi havde planer om mere opdræt der involverede Krumme, men det skulle så ikke være. Han har fået fred nu efter kort tids akut sygdom, vi mindes og takker smiley