Mandag kørte vi til Næstved, hvalpene skullle chippes, sundhedsundersøges, vaccineres og øjenundersøges. Alt var tip top iorden og alle var frie for arvelige øjensygdomme.

Turen gik så nogenlunde, køresyge derned og fuldstændig ro på hjemvejen. Karin og Søren var så søde at støde til og hjælpe mig hos dyrlægen og på hjemvejen gav Kirsten og Gert en kop kaffe og et lille hvil til hvalpene, inden vi kørte den sidste strækning hjemad. Det var en lang dag for dem og man skulle tro de faldt trætte om herhjemme, men kun kortvarigt. Så stod den på leg og skæg og ballade igen…….. De er bare nogle små krudtugler og meget glade for mennesker, andre hunde og det frie liv i naturen.

Idag onsdag tog vi dem på en lille køretur til stranden i Sejerøbugten, lidt hyl fordi de nu IGEN var spærret inde i buret, men det glemte de hurtigt igen, da de fik sand mellem “tæerne”. Der blev gumlet på tang og bølgerne blev der snuset til (ikke noget med våde poter idag), og ja nu er de trætte og sover smiley