For et par uger siden annoncerede vi på hjemmesiden, at vi søgte nye hjem til to af vores avlstæver. Et meget behageligt par meldte ind at de bestemt var interesserede, da de netop havde aflivet en ældre tæve.
Vi aftalte besøg her igår, og begge tøserne tog pænt imod, Rosa på sædvanlig her kommerjegfacon, Sofie lidt mere afdæmpet og tilbageholdene til en start.

Men vi satte os på gulvet og fik snakket om alt muligt, og efterhånden var Sofie da til at bestikke med lidt godbidder og de endte med at drage afsted med de to piger og kørte den lange vej tilbage til Rudkøbing på Langeland.

Vi fik en opringning, at alt var gået ganske fint og de der katte som også bor på adressen, dem var de da fuldstændig ligeglade med.

Til morgen på mailen lå der to dejlige billeder, som virkelig varmer. dem deler vi lige her:


Man kan diskutere og debattere i lange baner, om man nu skal finde nye hjem til avlshunde der ikke længere skal bruges i avl. Vi gør det for så vidt det er hunde der kan trives i nye hjem og hvis vi kan finde gode hjem til dem.

Og her har vi vist ramt lige i plet………….kælepotter og magedyr der straks indtager sofaen og et dejligt varmt lår at ligge op ad, og et par katte gør da hverken fra eller til smiley