I torsdags kørte vi til Næstved med Katinka og Erics 4 hvalpe. De blev øjenlyst, sundhedsundersøgt, vaccineret og chippet og alt gik fint. Karin stødte til dernede og hjalp mig, og så kunne hun jo lige nusse drengen lidt ekstra. De blev alle øjenlyst frie for arvelige øjensygdomme og erklæret sunde og raske.

Der var stort set ingen hylen på vej derned, men en smule da vi kørte hjem. Ingen køresyge hvalpe og det er da meget godt klaret når de nu skal køre knap 90 minutter hver vej….

Vi har konfereret lidt med en familie på Grønland, da de var interesserede i at købe Moonrise, men p.g.a. reglerne for indførsel af hvalp til Grønland, så er det strandet i denne omgang. Måske det kan lade sig gøre på et senere tidspunkt…….

Moonrise er derfor til salg vi kan kontaktes på 41425679 for yderligere oplysninger om denne skønhedsmiley

Alle 4 har et godt drive i rumpetten. De leger meget og længe og vil gerne være ude og gå på opdagelse. De har snart været hele haven rundt oppe og nede, og idag gik Moondream under hegnet ind til de voksne der også var udenfor. Så hun kunne ikke lige finde samme vej tilbage og manglede da vi holdt “mandtal” over hvalpene. Men vi fandt hende hurtigt fordi hun “bare” stod på den forkerte side af hegnet og kiggede langt efter sine søskende der spurtede op til mig på terrassen, da jeg kaldte på dem.

Her lidt friske billeder af firlingerne 7,5 uger gamle: