Jeg kan ikke følge med i forhold til billeder hver uge, for de “stjæler” min tid de små banditter. Og dagene er meget korte hvis man gerne vil tage billeder mens det er lyst. Men idag nåede vi det endelig og fik taget en god stribe af de fire hvalpe som nu er 5,5 uger gamle. De fiser rundt over alt og er blevet mere jævnbyrdige i forhold til de 3 største.
De spiser, leger, sover og vokser pænt til. Drengen er den største og fuld af charme, selvtillid og lækkert hår smiley Tøserne er også ved at vise lidt mere personlighed og de er bare skønne hver især. Vi tror der er potentiale til udstilling hos mindst 2 af dem og den tredie vil helt sikkert vise gode takter til agility eller anden hundesport. De drøner ud så snart de kan komme udenfor, og sneen er ingen hindring for masser af fri leg.
De er modige, nysgerrige og meget kærlige og søger selv masser af kontakt til os. Kommer der besøgende, så kommer de også farende for at se hvad der sker. De leger lystigt i tunnelen, benytter balancebrædtet, skateboard o.s.v.

Den blue merle pige Moonrise og tricolour han Moonlight Boy er til salg

Friske billeder: