frække og med fuld skrue i rumpetten………. Alt går strygende, og det ene sekund er de igang med at lege midt i stuen og pludselig står de i den anden ende af stuen med en bold der er blevet driblet hele vejen eller fordi de skal jagte et par fødder! De er skønne og absolut herlige hvis vi selv må sige det.

Lulu og Lucy er reserveret, Lola søger et nyt aktivt hjem. Hun skal til en familie der vil give hende mulighed for at løbe agility på sigt eller dyrke en anden aktiv hundesport. Hun har stadig et ekstra gear i forhold til sine to søstre. Når de går omkuld for at tage en lille lur, fortsætter hun gerne med sine aktiviteter i lidt længere tid.

At sidde og lege med de 3 små uldtotter og iagttage deres indbyrdes leg er bare livsbekræftende på alle måder. Tænk hvor timerne kan fise afsted, mens man sidder godt plantet på gulvet, eller ligger henslængt på gulvet med hvalpe kravlende hen over en………….

Friske 6 ugers billeder: