Så er der for alvor blevet liv i huset. Hvalpene er nu “familiesammenført” med de andre 3 i stuen. Den sidste uge har de 3 lidt ældre hvalpe været på besøg hos de 4. De har spist sammen og leget når de voksne var udenfor og det er gået ganske godt.

Nu er hvalpegården nedlagt og alle bor i stuen. Der er liv og glade dage og vi passer på ikke at gå for hurtigt igennem stuen, de er alle vegne og meget gerne i ens fødder.

I den næste uges tid vil vi introducere dem for al den larm vi kan finde på og de får stille og roligt lov til at vænne sig til de store forhold vi har. Om ikke så længe kommer de også udenfor. Vi har en masse forskelligt legetøj og mystske ting og sager som de skal udfordres med. En tunnel, vippebræt, bolde og meget mere…….

Der er to ledige hvalpe, den tricolour han Moonboy og den ene blue merle pige Moonrise. Øvrige hvalpe er reserveret.

Vi kan nåes på tlf. 41425679 hvis du vil er interesseret i en af de ledige hvalpe.

Friske 4 ugers billeder: