I søndags gennemførte vi den årlige julegåtur og igen iår blev det ved Hundige Havn. Vi mødtes kl 14 i strålende solskin og stiv “pelikanvind” og gik en rask gåtur på stranden hvorefter vi sluttede af med gløg og æbleskiver på restaurant Fregatten.

Ialt 22 tobenede lagde vejen forbi til en fælles gåtur medbringende 27 hunde (heraf 25 sheltier, 1 enkelt collie og 1 terrier). Rigtig mange af hundene løb løse på stranden og sikke en fornøjelse bare at slippe så mange hunde og alt foregår i fred og fordragelighed. Da vi kom tilbage på p-pladsen manglede vi lige en lille blå tæve, som havde valgt at tilslutte sig nogle andre strandgæster. Men vi fandt hende hurtigt igen og jeg tvivler på hun nåede at opdage at hendes mor var fulgt med vores flok……

15 af os sluttede af på restauranten og jeg skal lige love for at snakken gik livligt. Der var et par små babyer med på 11 uger, som klarede turen meget flot!

Vi takker for flot opbakning og håber vi kan gentage succesen til næste år, forhåbentlig da med deltagelse af alle 3 lokalrepræsentanter.

Loklarepræsentanterne ønsker glædelig jul til alle smiley

Her er lidt stemningsbilleder fra dagen, vi takker fotograf Martin Jørgensen, “far” til Divus: