Har haft og har stadig håbløst travlt og derfor er jeg også kommet bagud med bloggen her, det beklager jeg.

Der er tikket flere resultater ind på mailen igennem eftersommeren og jeg vil lige nævne Margit og Isa som deltog i Landskonkurrencen og klarede en LP 2 meget flot, blev bedst placerede sheltie på dagen.


D.27. Oktober var der afsluttende lydighedsprøver i Albertslund og ialt var 13 Elverlam til prøve (ud af 21), så her kommer de resultater jeg har.
Elverlamshunde vandt i 3 klasser; Begynder Christina/Cody. Kl 1 Michael/Cody. Kl 2 Margit/Isa, alle emd 1. præmier. Yderligere 3 bestod; Kl 1 Kirsten/Andy. Kl 2 Linda/Gucci og Kl 3 Bente/Fancy.
For mit eget vedkommende gik det mindre godt; Quinnie valgte at være totalt ukoncentreret og stillingsskiftet, som hun plejer at være stærk i kunne jeg da selv lave hvis jeg ville, hun ville ihverttilfælde ikke. Men hun kom også sent igang iår p.g.a. 4 dejlige hvalpe og jeg har haft mine tanker og energi omkring noget andet, så træningen er det blevet så som så med. Det samme gjaldt for Fiona den lille bølle…….
Kaj og Sillle har også været til flere prøver og deltog også i Albertslund. Kaj har en udfroding med Silles fuglejagt. Hun spotter fuglene på lang afstand og det rykker så meget i hende at få lov at jage dem, så hun af og til glemmer at høre efter hvad Kaj siger, og går på jagt. ØV for i alle disciplinerne er hun bare så god og dend ag de får knækket jagtkoden, så er hun en lydighedselitehund, ingen tvivl om det.

Stort tillykke til jer allesammen!