Vi har nu sagt på glædeligt gensyn til den sidste hvalp Janus. Han er rejst til Hellerup, hjem til et rutineret hundeejerpar, der fik øje på ham på nettet mens de var på ferie i Canada, nærmere bestemt Nova Scotia.
Da de sidste praktiske ting faldt på plads kom de og hentede Janus i fredags den lille pelsbjørn……….

Så nu har vi “kun” Gaby tilbage, som vi jo beholder. Skal lige love for hun pludselig blev meget fokuseret på mor her, nu alle de små legekammerater er rejst hjemmefra……….Og så har hun hurtigt slået sig i kompagniskab med de andre unge rødder; Emmily, Freja og Fiona.

Træningen er vi startet på i Albertslund og igår tog jeg lige 3 seancer ud i en køre. Først Quinnie, derefter Fiona og til slut Gaby, som iøvrigt er en lille ørn til at vente i bur, bare hun har lidt selskab af en af de andre. Så efteråret er planlagt og nu træner vi alt det vi kan nå, men Hundelovssagen optager jo også en del af min tid.

Sofie er startet løbetid idag, så hun og Smokey (Stærk Tobak) skal parres når det bliver tid til det, og vi håber på et kuld julehvalpe født i starten af december.

Katinka banker også på m.h.t. nye hvalpe, men hun skal på date ud af huset……..

Og så har der været lidt Elverlamser ude at dyste:

Isa og Margit har været til Rallyprøve i Årslev forrige w.e. Det blev til 96 point og en 4. vinderplacering ud af 16 i ekspertklassen.

I lørdags var Jay og Tina til Rallyprøve i Championklassen. De vandt klassen med 99 point og blev samtidig placeret som nummer 5 i årets samlede resultat i DKK.

Vi gratulerer til alle 4, det glæder os så meget når det går jer godt derude.