Vi er i fuldt sving med at sende små hvalpe videre ud i livet. Igår sendte vi 3 af Quinnies hvalpe afsted og vi har nu kun 6 hvalpe tilbage. Der er lidt “tomt” men stadig pænt gang i den i forhold til “liv og glade dage” når de spæner rundt og leger. Ilja (Woody) afhentes om en uge, Kiwi og Gulliver bliver hentet på lørdag.

Vi ønsker god vind og siger på glædeligt gensyn til jer alle smiley

De to blå Janus og Janina bliver her lidt endnu sammen med Gaby som vi beholder. Derfor er vi startet til træning igår aftes hos Hanne Hedegaard i Albertslund. Vi er så heldige at Nanna gerne vil hjælpe med at træne søde Janina, som fremover vil blive kaldt Nina. Kurt tog også med og gav et nap med træningen. Så Janus fik lært at gå pænt i snor og jeg trænede Gaby.
Vi fik hilst på Gaston, Columbus, Hekla nu Bella og Hannah som også har valgt at gå til hvalpetræning hos Hanne, hvilket vi selvfølgelig er meget glade for. For så kan vi følge bedre med i hvordan de udvikler sig, og vi kan hjælpe ved evt. problemer.

Her lidt billeder fra hvalpeholdet:

Nanna har skrevet lidt om Janina (Nina):

http://www.comeby-shelties.dk/janina.html