Som overskriften siger, så drog vi to på tur idag, først til agility hos DcH Rørvig som tilskuere. Og endelig lykkedes det at nå frem i tide til at se Karin og Bluei løbe deres første løb. Der var vist en vægring hvis jeg har forstået det korrekt, og håber han er løbet bedre de sidste løb som jeg ikke nåede at se fordi vi skulle videre. Herefter gik turen til Nyhavn efter at have samlet Hanne op. Vi skulle på havnerundfart arrangeret for hunde og førere af Jannie. Det var en meget fin tur med båden fuld af hunde”tosser” og en guide der fortalte ivrigt om alt det vi mødte på vores sejltur. Forplejningen var i top og vi takker for en dejlig dag.

Hanne og jeg nuppede lige en rejemad i Nyhavn inden bussen igen kørte hjemad…..

Her et billede af en sovende Gaby, som iøvrigt tog hele turen i stiv pote, også køreturen;