Ilja og Itzy Bitzy Lulu rundede 8 uger i tirsdags og vejer nu 1750g og 2035g. Imponerende taget i betragtning at de startede på 130 og 105g som fødselsvægt.

De er begge i fin form og aktive dejlige hvalpe og de er begge solgt. Lulu bliver hentet på lørdag og Ilja, som skal hedde Woody bliver her lidt endnu fordi hans familie lige skal overstå en ferietur og have lidt samlet frihed til at tage pænt imod ham. De skal begge til hjem med sheltier i forvejen………..

Janina og Janus rundede 7 uger i mandags og vejer nu 1905 og 1840 g. De har også pænt med krudt i rumpen og ligner deres mor Pippi rigtig meget i adfærd. De elsker at blive nusset og samtidig vil de gerne lege i bunke med de andre hvalpe og de fiser rundt overalt. De mangler begge at finde et nyt hjem.

Og Quinnies firlinger blev 7 uger igår. De ser også ud til at blive nogle små lækre krudtugler, med masser af speed i bagdelen. Der er en leben af den anden verden når de drøner afsted med de andre hvalpe og jeg ser dem tit spæne rundt med snoren med dåser på, der trækkes igennem hele haven med flere andre hvalpe på jagt efter dåserne. (det var et hjemmelavet stykke legetøj vi fik af Columbus’s mor og far, og det er populært).

Vægt 7 uger; Kira Chanel 1795g, Kiwi 1755g, Kassandra 1840g og Kashmir 1720g.

Chanel skal bo sammen med en schæfer og være Kamillas gode ven. Kiwi og Kassandra skal dele bolig med en sheltie og Kashmir skal bo sammen med en Tervueren (og nogle tobenede selvfølgelig, som glæder sig helt vildt til det bliver afhentningsdag).

Lidt friske billeder taget idag: