Idag susede jeg til Køge for at udstille Emmely og Fiona på specialklubbens udstilling.

Begge skulle debutere, Emmely i hvalpeklassen og Fiona i juniorklassen.

Emmely var en smule “rasmus modsat”, og det var en lille kamp at få hende fremvist nogenlunde OK. MEN vi klarede os og hun fik SL (særdeles lovende) og blev 2. vinder af klassen.

Kritikken kommer her, dommer var Tuula Tammelin:

7 måneder tiltalende feminin tævehvalp, god størrelse og proportioner, meget smukt og velskåret hovede, sødt udtryk, god hals og vinkler, tilpas benstamme, typisk overlinie og halsansætning, velplejet smuk pels, står parallelt, bevæger sig meget ivrigt og momentvis med godt drive.

Fiona til gengæld tog fusen på mig idet hun viste sig pænt på bordet og gik et pænt trav rundt i ringen. At stå skulle lige prøves et par gange før det lykkedes men det var over al forventning, totalt utrænet………. Hun fik EXC, CK og blev placeret som 3 vinder i klassen.

Kritikken lyder:

1 år meget positiv tæve af god størrelse og proportioner, kunne godt have en lille smule mere benstamme, og en tanke kraftigere næseparti, balanceret hovede, både smukt og vågent udtryk, velansatte lidt lette ører, rigtig god hals, velvinklet, står parallelt, prima typisk overlinie og hale, udmærket pels og mængde, bevæger sig frit og jordvindende stabilt fra alle sider.

Så det blev en god dag for os, tøsserne er trætte og jeg er glad og yderst tilfreds.