Vi har det skønneste vejr heroppe idag, ikke en vind der rører sig og høj sol. Hundene og vi nyder det i fulde drag og jeg tager mig selv i flere gange om dagen (selvom jeg har noget jeg lige skal nå) at falde ned på terrassen med alle de små omkring mig. Og de kommer susende så snart jeg viser mig på “arenaen”. Idag tog jeg kameraet med og med lidt tålmodighed lykkedes det at få taget et par pletskud, samtidig med at jeg forsøgte at lade være at falde over en hvalp……………

Quinnie er ikke nærtagende med hvem hun giver mælk, så der var pænt optaget ved mælkebaren op til flere gange, men til sidst gik hun lidt i højderne og slap væk fra de små. Pippi er helt stoppet med at give mælk, så hendes må fedte sig til en tår hos Quinnie. Ursula vil helst kun passe sine egne to, men der sniger sig af og til en ind af “bagvejen” mellem hendes bagben. Så opdager hun ikke altid at det er en fremmed hvalp……….de er snedige de små!

Summasummarum, så hygger alle sig og nyder livet i Lumsaas.