Vi har sagt pænt på gensyn til 7 af de ældste af hvalpene….de er rejst til deres nye hjem og de foreløbige tilbagemeldinger tyder på at det går godt for dem alle. Det er altid lidt med vemod vi sender de små afsted til den nye epoke i deres liv, men vi gør det med ro i sjælen, for vi har fået rigtig gode nye hjem til dem alle.

Hannah bliver afhentet på fredag og Gulliver skal blive her endnu et par uger og Gaby bliver her hos os.

Så nu er de resterende 8 hvalpe flyttet i stuen til de 3 store og det går meget meget fint. Haven er indtaget, gården er de helt fortrolige med og der leges for fulde gardiner. Var lidt spændt på om de 3 store ville påtage sig mopperollen, men de opfører sig indtil videre eksemplarisk overfor de lidt yngre hvalpe.

Alle er blevet vejet og fotograferet idag.

Janina vejer 1690g og Janus 1630g begge 6 uger igår.

Ilja vejer 1485g og Itzy Bitzy Lulu 1725g begge 7 uger idag.

Kira Chanel 1545g, Kiwi 1405g, Kassandra 1540g og Kashmir 1405g alle fire 6 uger imorgen.

Friske billeder: