Igår rundede Vanjas femlinger så også de 6 uger. Det går strygende; de æder, leger, sover, spiser fødder/ben, bider bukseben, gnaver meget hårdt i tæer o.s.v. Alt fuldstændig som 6 ugers hvalpe plejer at gøre smiley
MEN det gør sågu ondt med de små sylespidse tænder godt plantet i kødet på en.

Nåh men de graver også huller, så nu ligner græsplænen snart et bombekrater og vi må fylde hullerne inden på søndag, vi skulle nødig have nogen der faldt i et hul når vi får dejligt besøg af ca. 70 mennesker. Så mange er der igen tilmeldt og vi glæder os til at se jer allesammen.

De små “nægter” at komme ind om aftenen, og vi forsøger at få samling på tropperne inden det bliver mørkt, selvom det kan være lidt svært. Men søde er de og det er bare skønt med livlige glade og modige små sheltiehvalpe.

Vi har lidt travlt med det hele her, men det lykkedes med lidt billeder af begge kuldene på terrassen her til aften, hvor de lige tager en lur efter en masse vild leg. De er meget jævnbyrdige og trives godt i hinandens selskab.

Vægt 6 uger: Hannah 1650g, Columbus 2525g, Hr. Pingo 1805g, Haley Mini 2070g og Hekla 2445g.