Så blev det H3 kuldets tur til at have ugefødselsdag, 5 uger gamle. Lige som de andre 5 ugers hvalpe går det strygende. De leger og er i haven, i gården ja alle vegne……

De går også efter fødder og tæer nu. Igår fik de børnepianoet at lege med og flere af dem var oppe at stå på det med det samme. Ingen blev bange for de høje og sære lyde der kommer fra sådan et stykke legetøj, men søgte selv lydene og fik flere frem ved at stå på pianoet.

Bolde der triller bliver undersøgt og jagtet og tunnellen er også taget i brug. Vi afventer at posten kommer med et par vindmøller som skal sættes op på hegnet ved terrassen og et lille telt har jeg også bestilt til dem til at lege hule i. De har hilst på 3 hanner forleden og de er sammen med flere voksne tæver flere gange dagligt, også andre end egen mor. Det er vigtigt at de møder hunde i alle aldre både tæver og hanner som led i deres socialisering, og vi har jo som bekendt nogle i huset som er ret velegnede til det.

Lidt senere i denne uge har vi planlagt en lille biltur til stranden med mødre og hvalpe, så må vi se om de er til at holde styr på.

Skateboardet er også fundet frem og snart kommer grydelågene også i brug til at vippe og larme………….uhhh vi har så meget vi skal nå for at ruste de små så godt som muligt til deres fremtidige liv!

Vægt 5 uger; Hannah 1385g, Columbus 2070g, Hr. Pingo 1510g, Pige nr. 2 1640g pg pige nr. 3 1940g. Vi har navne til de sidste to piger også, Haley Mini og Hekla, men har endnu ikke besluttet hvem der er hvem smiley