dejligt aktive rødder med naturlig nysgerrighed og interesse for hvad der sker omkring dem. De er med på den værste og der afprøves nye ting hver eneste dag. De seneste dage er vi nået til aktiviteten “bide i tæer og fødder”, og ikke bare bide forsigtigt, næh det bliver til store farlige angreb på de der fødder der flytter sig. Ja de kan da også angribe hvis fødderne holder sig i ro og det gør altså bare ondt med syleskarpe små hvalpetænder der går i kødet på en……. Nåh men fornøjelsen er stadig stor og det er en kæmpe glæde at have disse små banditter i huset. Ulrikke lader dem stadig få en pattår af og til, ellers er vi nået op på fuld ration i mad og der spises bare igennem skulle jeg hilse og sige.

De kommer susende når vi kalder på dem og de elsker at blive nusset og kælet med.

5 ugers vægt; Gummi Tarzan 1115g, Gayka 1145g, Gaston 1360g, Gaby 1215g, Gulliver 1370g.

Vi har 2 zoble hanner til salg fra dette kuld, Gaston og Gulliver.