Vi har haft lidt problemer med bloggen, de indlæg jeg skrev ville den ikke godtage, så der har været lidt tavst her i en uges tid. MEN nu er vi her igen, der skulle et browserskift til og god hjælp fra one.com.

I mellemtiden er de to ældste kuld blevet 4 uger gamle. Tiden suser afsted og de udvikler sig med lynets hast. Vi er nu nået til at kunne åbne døren ud til haven, kalde på dem og så fiser de alle ud af døren og ud på græsset.

4 ugers vægt Ulrikkes hvalpe;Tarzan 925g, han nr. 2 930g, han nr. 3 1055g, han nr. 4 1100g, og pigen 1010g.

Zobel dreng er ledig for køber.

4 ugers vægt Vanjas hvalpe; Hannah 1015, Columbus 1385g, Hr Pingo 1065g, Pige nr. 2 1110g og pige nr. 3 1365g.

Alle Vanjas hvalpe er reserveret

De er nu oppe på 3 måltider serveret af os og de spiser med velbehag alt hvad der serveres for dem. De får et måltid med opblødt hvalpetørfoder, et måltid med kallun og et måltid med hakket kæbekød iblandet grøntsager og vitaminer/mineraler og lidt olie. Og de får det selvfølgelig i hver sin tallerken, så ingen får for meget og nogen for lidt.
Her et par billeder taget igår hvor de holder frokost i det grønne: