Idag fyldte det andet hold femlinger 3 uger. Idag prøvede de så også den første tur udenfor sammen med Ulrikkes hvalpe. De er meget “snakkende” og der er godt gang i dem.

Vi er også igang med tilvænning til mad.

Det er en kæmpe fornøjelse når hvalpene når denne alder. De begynder at vise lidt mere af hvad de indeholder hver især og vi morer os kosteligt over deres små spæde personligheder……….. Den blå pige har fået navnet Hannah, dreng nr. 1 skal hedde Columbus og de andre har ikke fået navne endnu, men det kommer nok snart. Hannah havde besøg i lørdags og Columbus får besøg imorgen og så sker der lidt hen over de næste dage med flere besøgende. Vi har haft et hyggeligt besøg fra Hillerød idag, og selvom vi har mange hvalpe i huset, så når vi det hele alligevel. Alle er blevet nusset igen idag og vi har nået at fotografere de der rundede ny uge idag, så nu smækker vi snart futterne op og tager en tiltrængt slapper!