I tirsdags 3 dage før termin fødte Ursula, som hun havde lagt op til med sin redebygning på nederste hylde i stuen. Hun og jeg blev enige om , at det bedste sted at føde altså var i en fødekasse pænt af vejen fra de andre bøller og banditter. Så vi er flyttet ind på kontoret, hvor hun ligger og troner stolt og glad med sine to små hvalpe. Ja det var hvad det blev til. Hun havde godt nok 3 hvalpe i sig, men den første var dødfødt. Nummer to en zobel/hvid dreng vejede 130g og den sidste en tricolour pige kun 105 g. Et par små hvalpe som er omdøbt til smålingerne……….men sikke nogle. De har idag på deres 5. levedøgn fordoblet fødselsvægten og derfor tør vi også nu skrive her om deres eksistens. De er runde og trivelige og passes efter alle kunstens regler af Ursula.

Hannen er ledig for interesseret køber.