Ja hvad kan hun dog mene med sådan en overskrift?

Vanja tog en bogfinkeunge igår og den blev ædt med hud og fjer i en eneste mundfuld, det sidste vi så var et par halefjer der stak ud af munden på hende mens hun løb væk med sit bytte. Vi forsøgte at stoppe hende og det samme gjorde de to bogfinkeforældre, men slurp så var den væk………det har hun da aldrig gjort før, mon det er hvalpene der får “rovdyret” frem i hende smiley

Og så har Ursula indledt sin redebygning. Idag mellem kl 6 og 8 er det lykkedes hende at findele en pænt stor bog i forsøget på at indrette sig på nederste hylde i reolen. Og til det skal man selvfølgelig have et blødt leje af papir og andet egnet. Selvfølgelig er hylden nu ryddet for bøger, så kan hun hygge sig med de aviser og tæpper vi har lagt til hende istedet. Der er masser af kurve og kasser hun kan føde i, men det bliver nok i hjørnet på nederste hylde i reolen…………… og hvad Ursula beslutter kan man ikke sådan lave om på. Jeg foretrækker nu at hun føder i en fødekasse, måske vi bliver enige hen ad vejen, ellers tager vi det som det kommer her i huset. Det vigtigste er at Ursula er tilpas med situationen!