Vi nærmer os stille og roligt den tid hvor de små hvalpe skal fødes. Vanja og Ulrikke er pænt tykke, de er begge meget inaktive og ligger og daser dagen lang.

De er også småsure og accepterer ikke Fionas, Emmelys og Frejas larm i stuen mere, så de to tykke sover nu for sig selv hver nat……..og hvalpekasserne er gjort klar. Og om dagen går de herinde og holder mig med selskab, mens de unge indtager gården med fest, sjov og ballade.

I søndags mente vi der var noget på trapperne, men det gik heldigvis i sig selv igen. Hvem af dem der føder først er uvist, de er begge parret de samme dage og de følges ad m.h.t. at blive trinde om bugen, besværede o.s.v.

Lige nu har Ulrikke madlede og vi har kogt kylling til hende. Vanja indtager stadig kallunen men lidt langsommere idag, så gad vist hvornår det sker.

Vi skriver selvfølgelig her når der er nyt på hvalpefronten og ringer til alle jer der venter mindst lige så spændte som os.