Lokalrepræsentanterne for Sheltieklubbens Sjællands afdeling trodsede igen vejrguderne og inviterede medlemmerne på Bakken igår til en hyggelig tur igennem Dyrehavsbakken og ud i Dyrehaven, ialt ca. 30 tobenede og 20 firebenede. Vi var et flot syn vandrende op igennem forlystelserne med larmende maskiner og højtalere der larmede og buldrede derudaf. Det resulterede i en smule gøen og et par unge hunde der lige skulle vænne sig til det hele, men de fleste tog det hele i stiv pote. I skoven vandrede vi vores sædvanlige rute, holdt pause ved træstammen og fik taget foto og endte til sidst oppe på græsplænen overfor Peter Lips hus. Indtil da havde vi fint dejligt solskinsvejr…….

Og så kom der regn, så vi fortrak ind under de store træer på højre side af indgangen og fik indtaget den medbragte mad mens snakken fortsatte lystigt. Nogle var inde og købe mad, det var jo også en mulighed og kom så tilbage og spiste sammen med os andre. Da vi var blevet godt kolde og en smule våde var vi ved at bryde op, da en af kaperhestene pludselig blev bange og løb alt hvad den kunne med vognen bagved. Kusken var blevet smidt af og løbet/kørt over af hesten og den var så bange at den bare spænede afsted og satte kursen op ad vejen lige ved siden af hvor vi stod. “Heldigvis” drejede den til venstre ind over den modsattte græsplæne, hvor vi ville have siddet hvis det ikke var begyndt at regne. Og endte med at løbe lige ind i en anden vogn hvor den sad fast med benet og lagde sig. Flere løb til og hjalp og hestens ejer kom og tog sig af den og kusken blev kørt på sygehuset. En dramatisk oplevelse som jeg håber er endt OK for de involverede.

Turen blev afsluttet for nogen af os med kaffe og æblekage før vi vendte næsen hjemad. Jeg havde Noa på 1 år med i barnevognen og Fiona pænt gående ved siden af smiley

Tak til alle der deltog, vi gør det igen til næste år. Det er så hyggeligt at mødes med jer, så vi siger på gensyn om et år på Bakken!

Her er lidt billeder taget af Kirsten Klitsgaard: