Igår var jeg til afsluttende hvalpeprøve med både Emmely og Freja. Det er en lille prøve arrangeret af Hanne Hedegaard, jeg tror hun kalder den for sjov prøve.

Det er meningen vi skal vise lidt af det vi har lært på hvalpekurset (og lidt ekstra som Hanne nu har fundet på):

Tandvisning, kontaktøvelser, fremsending til target, lineføring, fri ved fod, stillingsskift, agility (slalom, spring, tunnel), søgeøvelse og indkald.

Begge tøserne klarede det meste med bravour og Freja vandt med en perfekt lineføring og fri ved fod, som Hanne sagde var den absolut bedste præstation på dagen. Og nummer 2 blev så Emmely. Jeg er lidt stolt idet jeg har trænet dem begge på en gang………..de virker begge til at være meget koncentrerede når vi er i Albertslund og selvom det er hårdt arbejde med to på en gang, så har de så meget fornøjelse af hinanden de to!!

Freja vandt en fin vase, som Hanne har fået af kennel Zobella dengang hun havde sin blå Collie. Vi takker og skal nok passe godt på den;

Og så er der nyt fra Kaj og Sille som søndag var til LP 2 i Hårlev. De blev nummer 4 på dagen ud af 10 og bestod med en 1. præmie og 184,5 point. Vi gratulerer, hun drog ud på lidt fuglejagt den slambert!!!