Først så har Margit og Isa nu erobret Rallychampiontitlen. Det skete igår med 95 point og en placering som nummer to i klassen. Så en glad Margit måtte berette igår så snart titlen var i hus og hvor er det dejligt at sidde herhjemme og blive opdateret med glade nyheder, som straks blev delt med vores pinsegæster. Et skørt hus fyldt med hundetosser……….

Så har Johanna og Dizzy i Sverige igen klaret sig flot til en agilitykonkurrence, og Dizzy er nu rykket til Ag 2 og til Hop 2 (Spring 2).

Og til slut så har Maria og Emma deltaget i agilitykonkurrencen på Bornholm og her er hvad Maria har skrevet til mig for lidt siden:

“I går fik hun en pind i agility klasse 2 og i dag rykkede hun op i spring klasse 2 efter at have fået en pind og løb derefter et klasse 2 løb og på trods af en vildt lang weekend løb hun det fejlfrit kun med lidt tidsfejl.
Derudover er hun blevet kredsmester i spring for andet år i træk – og ellers lavet nogle helt fantastiske løb med kun en enkelt eller en lille tidsfejl ellers :-D”

Kennel Elverlamshuset ønsker jer kæmpestort tillykke med de flotte resultater smiley