Idag har jeg været i Roskilde og udstille Quinnie i åben klasse. Vi kørte meget tidligt hjemmefra og samlede Kirsten op nede ved motorvejen. Og så gik det i fuld fart til Roskilde. Sheltierne skulle på allerførst i ringen kl 900, og Kirsten havde en nummer 1, så det var bare med at være der i god tid.

I åben klasse var der ialt 11 hunde, og de 4 var dansk opdrættede, dommeren hed Johan Andersson og var fra Sverige.

Det gik fint med at udstille Quinnie selvom hun er løbsk. Hun løb som en lillle drøm og jeg er pavestolt af at hun bare shower og gør hvad jeg forventer af hende. Det er noget siden vi sidst har udstillet og intet har hun glemt. Og hun elsker at træde ind over ringbåndet og lader til at stortrives i en udstillingsring. Hun skal helst vises i fart, derfor bruger vi hele ringen så hun ikke løber op i dem der går foran, (og så får dommeren også lidt ekstra tid til at se hvor flot hun kan bevæge sig).

Dommerens kritik; blå tik med fine linier, feminint velformet hoved med vackert udtryk, bra hals og ryg, normalt vinklet frem, noget løse albuer, bra forbryst og brystkorg, velstillet kors og velvinklet bagstel, bra pelskvalitet, sunde fine rørelser, treveligt vist.

Præmiering EXCELLENT 4. vinder Åben klasse.

Blev lidt skuffet fordi hun burde have haft CK. Men sådan belv det ikke idag, jeg kan i stedet glæde mig over at hun blev bedst placerede danskopdrættede tæve i åben klasse, hvor konkurrencen var benhård.

Bagefter tog vi en lille shoppetur og fandt nogle helt fantastiske tilbud vi ikke kunne leve uden…………smiley