På tirsdag kl. 1905 til 1930 deltager jeg i det program der hedder Gadens Parlament på DR2. Det optages i Viborg, så jeg smutter da lige en tur til Viborg (4 timer hver vej).

Emnet er; er det iorden at skyde naboens hund og er det iorden at aflive hunde der skambider?. Især det sidste spørgsmål er vældig meget oppe i medierne lige nu og man kan vel roligt sige der har rejst sig en bølge af debattter og diskussioner rundt i det danske hundeland……………og nogen har haft held til at bilde almindelige hundeejere ind, at deres hund også kan være i fare for en aflivning ved en almindelig lille bidskade!

Hvad jeg vil sige må I se på DR2. Men I kan roligt regne med at det gennemgående tema vil være, at jeg taler for bevarelse af hundeloven generelt men med en omformulering af skambidningsparagraffen. Håber I tør se med……

Link til programmet;

http://www.dr.dk/tv/se/gadens-parlament/gadens-parlament-22