Startede for et par måneder siden gruppen Bevar den nye hundelov på facebook. Vi er flere der er varme fortalere for at raceforbudet forbliver i hundeloven som den er nu, og så ønsker vi en revision vedr. skambidninger, så almindelige familiehunde ikke er i fare for aflivninger p.g.a. banale bidepisoder.

Denne gruppe har nu fået en invitation til at deltage i møde på onsdag hos Fødevareministeren og jeg skal med. Det betyder at jeg har knaldhamrende travlt med at få forberedt nogle ting, så jeg har en fornemmelse af at have noget mere travlt end sædvanligt.

MEN vi når det hele alligevel;

I går deltog Smokey og jeg i et 3 timers agilitykursus i Ringsted hos Jannie. Det var givende for mig, for jeg fik en masse forslag til hvordan jeg kan motivere den unge fyr til at arbejde bedre på banen. Dejligt, og jeg gik hjem med en god fornemmelse af at det går jævnt fremad med vores fælles arbejde og vi har fået lidt at arbejde med.

Derefter susede jeg til Albertslund, hvor DSSK skulle kåre årets LP Sheltie 2012 og årets Rally Sheltie 2012. Jeg deltager som regel i dette hyggelige arrangement, fordi vi har flere hunde repræsenteret fra kennel Elverlamshusetsmiley

Og således også 2012;

LP klasse 1 placerede Kaj og Sille sig som 2. vindere med samlet 477 point.

LP klasse 2 Anita og osseau som 1. vindere med samlet 610 point

og Hanne og Zuri som 2. vindere med 608 point.

Rally Champion klasse blev Amanda og Osseau 2. vindere med 280 point

Og så bød 2012 også på en ny Rally Chamion nemlig Jay med Tina som fører.

Stort stort tillykke med de flotte placeringer. Jeg ved hvor meget arbejde der ligger bag de flotte resultater og både Kurt og jeg er piv hamrende stolte af jer alle.

Idag har vi så igen været på farten, med en tur til Albertslund (igen, igen). Den stod på begynder træning med Fiona, kl.1 træning med Quinnie og til slut hvalpetræning med Emmely. Vi klarede det hele i pivstorm og bidende kulde. Hundene ventede i bilen til det blev deres tur og det gik bare så fint. Dejligt med den store tilslutning der er på begynderholdet fra en pæn flok Elverlamser……….

Det var dejligt at se Jessie (Diva) og Didi igen og det er en fornøjelse at gå på hvalpeholdet, med både en Corgi, en labradorblanding, en borderhvalp og flere sheltier…………

Nu vel hjemme er F3 kuldet blevet vejet og der er taget nye 7 ugers billeder. Det går så fint med trillingerne og der er fart over feltet med masser af leg og små sjove udfordringer…………de styrter ud og leger i gården og vi træner renlighed og nye omgivelser. Imorgen kører vi tur til dyrlægen i Næstved!

Freja vejer 1620g, Frida 1645g og Fie 2000g.