Emmely er godt 7 uger og Freja, Frida og Fie er idag 5 uger gamle. Der er godt gang i den med leg og skæg og ballade i stuen. Vi er nu også nået dertil med de yngste, at åbner vi døren ud til gården, så stormer de ud på opdagelse. Ingen tvivl om at Emmely, der er et par uger ældre, har fået de 3 små noget hurtigere ud på opdagelse end vi plejer at se det, hun fører an og de andre følger trop…………………også selvom det er koldt og sneen vælter ned.

Den eneste bagdel ved at have små hvalpe i dette vintervejr er, at de ikke kan være ude ret længe ad gangen smiley

Emmely og Freja bliver her hos os har vi besluttet, og Emmely kommer til at starte hvalpetræning allerede d. 10/3 hos Hanne i Albertslund. Om jeg tager Freja med derind også eller vælger at gå med hende på hvalpeholdet i Dragsholm Hundeskole, har jeg ikke besluttet endnu, vi får se. Det kunne være lidt smart at skille dem ad så de oplever lidt hver for sig…………

Ellers alt vel. Nåede ind at se på Agilitystævne i VAS sidste søndag, det var en stor oplevelse. Og jeg havde selskab af barnebarnet Mattias som vi har haft på vinterferie i 4 dage. Han mente at alle sheltierne der løb agility var farmors hunde, og han var helt sikker på der var noget galt, da vi kørte hjem uden at tage dem med!!

Og idag har jeg været til træning med Fiona og Smokey. Vi kommer til at pause lidt med agilityen, fordi der starter LP op i næste w.e. og jeg kan ikke nå begge dele. Vi vender tilbage i mindre omfang når hundeskolen går over til aftentræning når det bliver lidt lysere og vi forhåbentlig får lidt mere varme i luften.

Det er ikke det sjoveste at træne agility udendørs i frost, sne og islag, selvom vi forsøger at lave lidt baner det er forsvarligt at løbe på.

Vi har vejet de små og Emmely vejer 7 uger 1730g.

Freja vejer 1200g, Frida 1230g og Fie 1455g.