Idag besluttede jeg at tage en lille vandretur med sekslingerne plus Emmely. Ud af hoveddøren til vores p-plads og rundt om huset på den side de aldrig har været på. Og så ville jeg tage lidt nye billeder af dem alle på tur.

Men vupti, så var de spredt for allle vinde, under grantræerne, i buskene rundt om hjørnet, ude på markvejen og ja jeg fik travlt med at holde styr på dem alle………..

Blev faktisk en smule stresset, for de var ligeglade med mig, der gik snusen og leg i det, så hørelsen var ikke så god og de havde det bare herligt.

Det lykkedes mig at få dem med ind igen efter lidt tid, først 5 og så de sidste 2 jeg måtte ud og indfange med ekstra lokken og en gren til hjælp som de gerne ville fange. De er altså lidt ud over det sædvanlige de her 7 små banditter og ingen billeder havde jeg tid til at tage!

Hvad kan man lære af det, at huske en hjælper næste gang , for selvfølgelig skal vi derud igen snart!

Nu har de så prøvet forskellige underlag; metalrist, sten, grus, knæhøj sne, græs, trægulv, klinker, toppede brosten og meget meget mere.