Ja det er det store spørgsmål. Katinka og Smokeys hvalpe er nu 1 uge gamle og jeg er kommet i tvivl om den sorte af pigerne er tricolour eller sort/hvid. Jeg har spurgt dem jeg kender der ved lidt om det her, og vi er alle i tvivl.

Så hun får lov at gro lidt mere til før hun bliver registreret hos DKK og jeg må så jævnligt tjekke hende med lup om der skulle være dukket et enkelt eller to brune pelshår op…………det bedste sted at lede efter brune pelshår er i hvalpens rumpe og omkring næsen. Men det ser unægteligt helt “sort” ud, så måske vi har frembragt en sort/hvid hvalp i dette kuld, vi får se hvad de næste uger bringersmiley

Under alle omstændigheder er det 3 skønne hvalpe, livskraftige og store med god appetit på livet.

En blå pige er reserveret!

Pige nr. 1 vejer nu 490g, pige nr. 2 540g og pige nr. 3 505g.

Alt går fuldstændig efter bogen, Katinka passer dem fint og der er dejlig ro hos dem.

1 uges billeder følger her: