ved kejsersnit. 1 sød mørk zobel/hvid pige på 185 g.

Ja et lille kuld kan man sige, men hvor er jeg glad for at der i det mindste kom en ud af det…….

Og hvorfor nu det; 3 uger efter Rosa var blevet parret begyndte hun at bløde. mere end godt er, så vi var en tur til dyrlægen. Det så ud som om hun var ved at abortere…… Men så lagde Rosa sig ud og vi mærkede liv på begge sider og regnede så med at der var to i hende. Yess

De sidste dage har hun så opført sig som om en fødsel var lige om hjørnet, men uden at hun rigtig fik veer. Fra igår har hun tilbragt sin tid med at ligge og halse som om nu skete der snart noget, men stadig ingen veer. Hun har været ude og inde og frem og tilbage et utal af gange, stadíg uden at sætte andet igang end min utålmodighed og efterhånden også min bekymring……… ja ja, der var jo tid nok og de kom såmænd nok snart, MEN så pludselig kom der sort udflåd og så fik jeg fundet telefonen i en fart og drønede ned til dyrlægen.

Vi blev hurtigt enige om et kejsersnit og det var vist en god beslutning, for ellers var den sidste hvalp gået til. Der lå nemlig en død hvalp klar til fødsel, og den var ikke lige til at flytte for Rosa selv, den havde været død i noget tid…øv!

Men smilet kom frem igen da jeg fik overdraget den smukkeste tævehvalp fuld af liv, og nu ligger Rosa og troner her med sin datter. Og jeg er glad for at der i det mindste kom en hvalp til Rosa, det havde ikke været til at bære hvis hun ikke fik en at pusle omsmiley

Mor og barn har det godt og min puls er ved at komme ned igen. Kl 1405 blev Rosa bedøvet, kl 1545 var jeg hjemme igen, det kan man vist kalde hurtig ekspedition..