I søndags deltog vi i Sheltieklubbens julestrandtur, som vi selv har været med til at arrangere.

Vi mødtes 23 tobenede og 24 firebenede på P-pladsen ved Hundige Havn. Det var bidende koldt og vejene var glatte, så vi var jo lidt spændte på om alle tilmeldte mødte frem. Og det gjorde de såmænd, friske hundefolk der ikke er bange for lidt kulde.

Der blev snakket livligt på den times tur vi gik. Og sikke en fornøjelse med så mange løse hunde der bare spæner afsted og har det herligt. Ingen ballade hundene imellem og det var en stor glæde at se dem alle for fuld fart derudaf, også lille Fiona, som måtte arbejde lidt ekstra for at komme frem i sneen……….

Da en vis legemsdel var ved at fryse af, satte vi hundene i bilerne og ønskede hinanden glædelig jul over en kop gløgg/varm kakao og æbleskiver inde i varmen på restaurant Fregatten.

Vi var hjemme igen ved 18 tiden med to trætte hunde……

Lidt billeder fra dagen taget af Kirsten Klitsgaard;