det er mørkt, mørkt og atter mørkt……….men så er det jo godt at hundene tvinger en ud af sofaen!

Træningen kører igen på skinner og der er lagt planer for vinterperioden. Dragsholm Hundeskole er dejlig at have i nærheden, og Fiona elskede at være der for første gang i søndags. Hun har fået en ven, en gårdhundehvalp der er jævnaldrende. hun ville nu også gerne lege med de to store der var der, men hun måttte ikke for moar. Jeg er lidt forsigtig med at lade de store racers hvalpe lege med sheltiehvalpene. De hilser og træner sammen side om side, men fri leg skal være med dem der passer sammen i størrelsen, og heldigvis er der her en træner der mener det samme som mig. Så jeg gik glad hjem derfra.

Agility med Smokey fortsætter også henover vinteren som vejret nu vil tillade det. Og så har jeg fået en plads på et trickhold, men skal jeg nu tage Quinnie eller en af de andre unge tøser med? Måske Tiffanie, hun trænger vist til lidt ekstra med fokus på undertegnede, hun er fræk som en slagterhund og udfordrer også et par af de lidt ældre tæver, bøllefrø!

Og så har vi haft og har stadig løbetid her i huset, 8 løbske på en gang, fjollede hanner og dejlige dufte!

Nåh men det lakker mod enden med det også. Sofie er vi sikre på er med børn, de vil blive født en uges tid før jul. Rosa er forhåbentlig også og vil føde omkring nytårsaften. Vanja bliver parret i disse dage og vil om alt går vel få småfolk i uge 3/4. Katinka skal også parres snart, så hun vil også nedkomme i januar.

Vi får et herligt forår med masser af liv i huset og vi glæder os……………….

På søndag får vi Boogie herop. Han har brug for pasning i et par uger, måske mere, og mon ikke han og Fiona vil have en fest, når de lige har indstillet sig på at han er lidt større end hende. Det bliver godt for hende. Lige nu leger hun med Rosa og Sofie og af og til med nogle unge i gården, men intet kan erstatte en hvalpelegekammerat!

Og så fik jeg kløet Chamba lidt på maven igår. Tænk den store drønnert lagde sig om på ryggen og skulle kløes på maven, han er vist godt tilpas med at besøge sin kennelmor af og til. Nina og han kom lige forbi på vejen til færgen hjemad, så hyggeligt.