Elverlamshuset’s Quinnie er nu tilføjet hjemmesiden som ny tæve her på kennelen. Hun blev født d. 6/3 2011 og har nu gennemgået diverse yderst tilfredsstillende sundhedstjek, således at vi ønsker at benytte hende i avlen.

Quinnie har også klaret sig pænt på udstillingerne og har “høstet” flere gange EXC med CK.

Hun har A på hofterne og 0 på albuerne, d.v.s. fuldstændig fri for dysplasi.

Desuden er hun helt fri for arvelige øjensygdomme og hun er gentestet fri for MDR1.

Quinnie har også fulgt hvalpekurset hos Hanne i Albertslund og hun har for nylig bestået begynderprøven i lydighed for unghunde med en 1. præmie.

Vi fortsætter selvfølgelig med en klasse 1 til foråret. Og håber vi kan nå at gå til prøve i foråret/sommeren 2013 inden hun skal have sine første hvalpe til sommer engang………

DKK har nu gjort det muligt for os at dele sundhedsmæssige oplysninger registreret i DKK’s database (hundeweb) med alle, også ikke-medlemmer af DKK. Den pdf fil der står nederst under hendes oplysninger på hjemmesiden, indeholder alle tilgængelige sundhedsoplysninger på hendes aner i 3 generationer. Og dem deler vi jo meget gerne med jer, så I kan finde flest mulige oplysninger samlet på et sted smiley