Så oprandt dagen hvor Quinnie og jeg skulle forsøge os med en begynderprøve i lydighed. Jeg havde ikke de største forhåbninger, dels var jeg totalt smadret efter hyrdedagen igår og dels var Quinnie højløbsk. Vi skulle på til sidst og nåede frem i god tid. Der var flere løbetidstæver, så vi holdt os for os selv et stykke væk fra de andre, så ingen hanner skulle blive forstyrret af de gode dufte fra tæverne……

Vi har gået til lydighed hele efterårssæsonen hos Jørn og Hanne i DSSK regi i Albertslund. Og sædvanen tro, så blev der afsluttet med uofficielle lydighedsprøver med efterfølgende spisning et sted i nærheden.

Quinnie er ret sej til det hele og jeg havde egentlig planer om at prøve hende på en klasse 1, men da hendes dæk ikke er stabilt på den afstand en klasse 1 kræver, så valgte jeg altså istedet at gå til en begynderprøve med hende. Og næseprøven har også haltet gevaldigt. Alt andet plejer at være på plads.

Og hvad sker der så til prøven; alt det hun normalt kan, det laver hun ikke perfekt. Og der hvor jeg troede hun ville få nul, ja der laver hun alligevel store dele af øvelserne rigtigt………….men det kan andre sikkert nikke genkendende til!

Næseprøven gik hun ud og markerede hele to gange, så der scorede hun 12 point. Indkaldet var næsten perfekt, en lille skæv plads og så fik vi 9 i helhedsindtryk, det er jeg altså stolt af! Men ikke mindst, så skulle vi lige hjælpe med en fællesdæk i klasse 2, og der blev hun liggende i hele 2 minutter, selvfølgelig kun på kort afstand af mig, men hun blev der sågu!!!

Samlet oversigt for Elverlamssheltierne der var med idag:

Begynderklassen

Quinnie og Lotte, 1. præmie 150,5 point

Mickey og Kirsten, 2. præmie 136,5 point

Klasse 1

Fancy og Bente, 1. præmie 170 point

Sille og Kaj, 1. præmie 151,50 point

Rosie og Henrik I.B. 118 point

Klasse 2

Zuri og Hanne, 1. præmie 211,5 point

Gucci og Linda, 1. præmie 209,5 point

Stort tillykke til alle med de fine resultater.

Tusind tak for denne gang, vi ses igen til foråret smiley