Idag er den sidste firling rejst hjemmefra, det er vemodigt men vi har sendt fire skønne hvalpe ud i livet til nogle rigtig dejlige familier så det er selvfølgelig også glædeligt.

Vi håber og tror I vil blive til stor glæde for jeres nye ejere, og vi ved der venter jer en masse gode oplevelser. God vind til jer og vi glæder os til at høre nyt smiley

der bliver lidt stille nu……………… men heldigvis har vi Fiona vi kan koncentrere os om at få trænet, vi er igang på hvalpeholdet og hun er en lille stjerne allerede. God kontakt til mig, højt løftet hale mens hun svansede rundt imellem collier m.m. og så nappede hun lige klemmen og bar den rundt som den største skat på jorden. Men 20 minutters træning igår, så var hun blevet træt og lyset gik ud!

Derudover har vi løbetid en masse lige nu, 4 tæver på en gang; Sofie (er parret), Rosa (skal parres i næste uge), Quinnie og Tiffanie, som endnu ikke skal parres. Quinnie skal til prøve på søndag hvor hun er højløbsk, vi håber hun kan koncentrere sig på trods af hormonerne der farer rundt i hendes krop!