For 8 dage siden var vi i Nivå og hente Fiona, en sød zobel/hvid pige efter Elverlamshuset’s Fiona og Elverlamshuset’s Linus. Fiona er opdrættet hos Lotte Andreasen og familie, og Fiona er bare så glad for mennesker og utrolig kærlig. Vi takker for at vi måttte købe denne søde tøs…………smiley

Fiona flyttede direkte ind i firlingeflokken og har fundet sig godt til rette. Nu rejser de jo alle 4 snart hjemmefra og hun får så en tid som den mindste i Elverlamsflokken med alt hvad det indebærer af forskellige privilegier, f.eks. at sove i soveværelset og blive møgforkælet…………

Vi er startet til hvalpetræning i Albertslund, og var derinde i lørdags på en mindre skovtur og på søndag skal hun introduceres for hele hvalpeholdet, som jo består af 6 hvalpe herfra foruden en masse andre racer. De er lidt ældre end hende, så vi passer godt på hende så hun ikke bliver tromlet.

Hun kører fint i bil uden nogen form for køresyge.

Det var lidt overvældende for hende at flytte hjem til vores store hundehold, men hun lærer det hele lidt hen ad vejen. Hun har så også profiteret af den sidste tids udfordringer til hvalpene og hun er helt klar over at hun er en lille smule ældre end de andre…………..vil gerne bestemme!

Vi fik endelig taget lidt billeder idag: