Besøg idag med hvalpene hos dyrlægerne i Næstved.

Alle 4 er idag øjenlyst frie for CEA og ved super fint helbred.

Turen gik ret fint, kun lidt utilfredshed i form af en smule hyleri de første 5 minutter. Så var der ro resten af vejen. De var alle 4 en lille smule køresyge på vejen til Næstved, men ikke på hjemvejen.

Dyrlæge Jens var godt tilfreds med dem, de stod pænt og roligt på bordet og der var ingen piberi hverken da de blev vaccineret eller chippet.

Men en lang tur blev det, vi kørte hjemmefra kl lidt i 12 og var hjemme igen kl 17, hvor de meget sultne små fik deres frokost. Vi valgte ikke at fodre inden vi kørte hjemmefra af hensyn til evt. køresyge hvalpe………………..

Vi er ved at lægge sidste hånd på socialiseringen inden de skal rejse hjemmefra og når lidt hver eneste dag.

Alle 4 er nu udadvendte og glade hvalpe som meget gerne tager kontakt selv. De er med på nye udfordringer og bevæger sig længere og længere væk på opdagelse omkring huset og i haven. Forleden formiddag fik de tunnellen at lege med, skateboard som de alle endte med at stå på mens det bevægede sig, bolde der triller, grydelåg der vipper som man kan undersøge og sætte poterne op på o.s.v.

Der er ikke den store forskel på de 4, men alligevel er Cody i “førertrøjen” m.h.t. at være den første til at undersøge forskelligt nyt og han er for det meste frisk på lidt leg.

Coco hviler godt i sig selv, hun virker rolig og velafbalanceret, og nysgerrig.

Caca er bulderbassen der er mest madglad og som også meget gerne vil lege.

Cassie har taget revanche, hun var lidt tilbageholdende og forsigtig for et par uger siden, men er nu fremadrettet og kærlig………..