7 uger er nu allerede gået med firlingerne i huset. Hvor er tiden dog blevet af?

At have små hvalpe i huset er som at være “besat af en tidsrøver”. Vi bruger meget af vores tid sammen med dem og man kan jo bare gå og smile hele tiden af alle de sære og sjove ting der sker hver eneste dag.

Vi forsøger også at give dem en masse udfordringer/oplevelser, vi tror jo mere de når at opleve allerede i deres første 8 ugers levetid her hos os, jo bedre bliver de rustet til at klare hverdagens “strabadser” på sigt.

Vi griber chancen for lidt nyt når chancen byder sig. Forleden kørte der nogle kæmpe høstmaskiner på markerne omkring os, de var igang med at høste al majsen vi har haft fornøjelsen af hele sommeren, så nu er markerne igen helt bare. Men disse maskiner skal jo opleves så vi gik ud med firlingerne to ad gangen med snor på og kiggede på høstmaskiner.

Det var første gang de havde snoren på og de fulgte fint med rundt om huset og ud på græsplænen foran huset, hvor vi kunne stå mens de store maskiner kørte og larmede. I første omgang var der måske en enkelt eller to der søgte tilflugt ved et ben og et par fødder, men kun i kort tid, så var de igang med at lege og undersøge. Nysgerrigheden vandt så nu har de både gået lidt i snor og set på store larmende maskiner.

Vi øver også forskelligt underlag (græs, fliser, grus, sten, klinker, trægulv, metalriste m.m.) og ting der bevæger sig, bolde der triller og skateboard der kører forbi……………

Ellers går alt som planlagt, på tirsdag drager vi mod Næstved til dyrlægen og så har vi lige lidt flere socialiseringsplaner, en strandtur mere og måske en lille bytur hvis vi når det smiley

7 ugers vægt; Cassie 1705g, Cody 2060g, Caca 2370g og Coco 1955g.

Nye billeder taget idag;