Idag er vejret fantastisk og vi besluttede os for en hurtig tur til stranden med hvalpene og Ulrikke. Ulrikke kom med fordi det er første køretur for de små og det giver hvalpene lidt mere ro i sjælen at have mor med!

5 minutter tager det, så er vi dernede på vores egen strand ud til Kattegat. Herligt sted med vind i håret og bølger der larmer men også en masse fremmede dufte og ting der skal udforskes.

Det tog ikke mange splitsekunder før de allle 4 var nede på stranden i rumpen på mor Ulrikke og så gik det derudaf med at undersøge og tjekke en masse. Der blev fundet små fjer og tangen blev tjekket grundigt af og de legede og hyggede sig…………

Hjemturen blev uden mor Ulrikke, for hun og jeg gik en tur nu vi var ude, men det gik fint med bilturen hjem uden hende.

Nu er der ro i stuen og alle er “væltede”.

Lidt billeder vi meget gerne deler med jer: